Anlık Bildirim

Vestel Savunma yeni adıyla global teknoloji şirketi olmayı hedefliyor

Vestel Savunma'nin ismi Lentatek oldu. Global bir teknoloji şirketi olma vizyonu kapsamında isim değişikliğine gitti ve adı Lentatek oldu.                            

Vestel Savunma'nın yeni adı Lentatek Tam Boyutta Gör

Zorlu Holding çatısı altında kurulan savunma sanayi şirketi Vestel Savunma'da vizyon ve sektör değişikliğine gidiliyor. Vizyon değişikliğinin ilk adımı olarak şirketin adı tamamen yenilendi ve Lentatek oldu. Lentatek, bundan sonra global bir teknoloji şirketi olarak faaliyet gösterecek. Zorlu Grubu, bu isim değişikliğiyle beraber Lentatek’i küresel rekabette güçlendirmeyi ve teknoloji ürünlerini uluslararası pazara sunmayı planlıyor.

Yeni iş alanlarına yönelecek

Daha önce Vestel Savunma ismi altında Karayel İnsansız Hava Aracı geliştiren şirket şimdi Lentatek ismiyle yeni bir İHA geliştiriyor. Henüz yeni İHA'nın özelliklerine dair bir bilgi paylaşılmadı.

Vestel Savunma'nın yeni adı Lentatek Tam Boyutta Gör

İsim değişikliğinin ardından şirket 20 yılı aşkın bilgi birikimini farklı yeni iş alanlarına taşıyor.  Yapay zeka, siber güvenlik ve büyük veri tabanı çözümlerini yeni alanlarla birlikte daha geniş yelpazede müşterilerine sunacak. Yeni iş alanları olarak uzay teknolojileri, dijital sağlık teknolojileri, kritik tesis ve sınır güvenliği alanlarında faaliyet gösterecek.

Ayrıca daha önceden de hizmet verilen hidrojen ve yakıt pili teknolojileri, komuta kontrol teknolojileri ve otonom sistemler alanındaki çalışmalar da devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6298 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim