Anlık Bildirim

Vivo'dan üçüncü tablet geliyor: Vivo Pad Air için geri sayım başladı

Vivo'nun yeni tabletini önümüzdeki birkaç hafta içinde tanıtması bekleniyor. Lansmana sayılı günler kala Vivo Pad Air olarak anılan model Google Play destekli cihazlar listesinde göründü.
Vivo'dan 3. tablet geliyor: Vivo Pad Air için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör
Vivo markası hatırlayacağınız üzere Vivo Pad isimli ilk tabletinin geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürmüştü. Çinli marka bu yıl ise Vivo Pad 2 modelini piyasaya sürdü. Görünüşe bakılırsa şirket yakında üçüncü tabletini çıkararak ürün kataloğunu genişletecek.

Google Play tarafından desteklenen cihazlar listesinde Vivo Pad Air isimli bir tablet ortaya çıktı. Ne yazık ki PA2353 model numarasıyla listelenen ürün hakkında hiçbir detay yok. Şirket de henüz çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Vivo'dan 3. tablet geliyor: Vivo Pad Air için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Vivo Pad 2'nin özelliklerini miras alabilir

Yeni tablet muhtemelen Vivo Pad 2'nin bazı özelliklerini miras alacak. Hatırlatmak açısından cihaz 1.968 x 2.800 piksel çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, HDR10 teknolojisi ve 600 nit maksimum parlaklığa sahip 12.1 inç LCD ekranla geldiğini belirtelim.

Vivo'dan 3. tablet geliyor: Vivo Pad Air için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör
MediaTek'in Dimensity 9000 platformunu temel alan cihaz 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama alanı ile sunuldu. Diğer özelliklerini 13 + 2 megapiksel çift arka kamera, 8 megapiksel selfie kamerası ve 44W hızlı şarj destekli 10.000 mAh pil olarak sıralayabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim