Anlık Bildirim

Vivo Pad 2 ilk kez görüntülendi: İşte Vivo'nun yeni tableti

Vivo'nun yeni tableti Vivo Pad 2'nin tasarımını ortaya çıkaran görseller paylaşıldı. Vivo Pad 2'nin özelliklerine dair artık daha fazla şey biliyoruz.           
vivo pad 2 canlı görüntülendi işte özellikleri Tam Boyutta Gör
Vivo, Nisan 2022’de tanıttığı tablet modeli Vivo Pad’i yeniliyor. Yakında Çin'de tanıtılması beklenen Vivo Pad 2’nin canlı fotoğrafları ve birkaç özelliği sızdırıldı.

Digital Chat Station’dan gelen Vivo Pad 2 görselleri, tabletin LED flaşa sahip çift arka kamera kurulumuna sahip olduğunu, arka panelin ortasında da Vivo logosu olduğunu gösteriyor. Ekrandaki çerçeveler de dikkat çekici. Aksesuar açısından, görsellerde yalnızca klavyeyi görüyoruz ancak kalem de Vivo tabletle sunulacak resmî aksesuarlar arasında olacak.

vivo pad 2 beklenen özellikleri Tam Boyutta Gör
Fotoğraflardan birinde Vivo Pad 2’nin kilit özellikleri de görülüyor. MediaTek Dimensity 9000 işlemcili tablet modelleri arasında olacak Vivo Pad 2, 8GB RAM (LPDDR5), 128GB depolama (UFS 3.1) ile gelecek. Android 13 tabanlı OriginOS 3 ile gelecek tablet, 12 inç, 2.5K çözünürlük, 144Hz yenileme hızını destekleyen IPS LCD ekrana sahip olacak. Tablet, 44w hızlı şarjı destekleyen 8040 mAh bataryadan güç alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim