Anlık Bildirim

Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’dan yeni detaylar paylaşıldı

Çinli teknoloji devi Vivo, önümüzdeki yakın dönemde yeni ürünlerini tanıtacak. Bu bağlamda kısa süre önce Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’dan yeni detaylar paylaşıldı.
Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’dan yeni detaylar paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Vivo’nun yeni katlanabilir akıllı telefonları gittikçe yaklaşıyor ve firmanın bir lansman etkinliği hazırladığı bildiriliyor. Öte yandan yaklaşan katlanabilir Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’dan yeni detaylar da paylaşıldı. Bu iki modele ek olarak Vivo Pad 3 tabletle ilgili önemli ayrıntıları da ortaya çıktı.

Vivo X Fold 3 ve Vivo X Fold 3 Pro

Vivo X Fold 3 Pro'nun Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılmış ilk katlanabilir telefonlardan biri olabileceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte, standart X Fold 3 ile Pro muadili arasındaki farklar belirsizliğini koruyor. Kaynaklara göre Pro olmayan varyant Snapdragon 8 Gen 2 yongasından güç olacak. Bir nesil önceki amiral gemisi işlemciyle birlikte Vivo X Fold 3 daha uygun fiyatlı bir ürün olarak karşımıza çıkabilir.

Öte yandan bir de Vivo Pad 3 var. Daha önceki raporlar Vivo Pad 3 tabletin Dimensity 9300 yonga setine sahip olacağını gösteriyordu. Aktarılanlara göre yeni tablet hem OLED hem de LCD ekran alternatifleri sunacak. Önceki modelde bulunan 12.1 inçlik panele kıyasla Vivo Pad 3’ün daha büyük bir ekranla ile de geleceği söyleniyor. Vivo X Fold 3, X Fold 3 Pro ve Pad 3 tablet, bu çeyrek (Ocak - Mart) içerisinde tanıtılarak piyasaya sürülebilir. Vivo, bu yeni ürünleriyle birlikte Vivo X100s modelini de tanıtabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim