Anlık Bildirim

Volkswagen Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı belli oldu

Yılın son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulması planlanan Volkswagen Passat Alltrack için detaylar gelmeye başladı. Passat Alltrack 2021 Türkiye fiyatı ve özellikleri ne olacak?

Volkswagen Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Cross esintileri taşıyan station wagon modeller otomobil dünyasında fazlasıyla seviliyor. Bu sınıfın üyelerinden biri olan 2021 Volkswagen Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı belli oldu.

Kendi adını taşıyan 'Alltrack' donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı 1.081.100 TL olarak açıklandı. Otomobilin vergisiz fiyatına baktığımızda ise 365.200 TL seviyesinde olduğunu görüyoruz.

Passat Alltrack özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni Volkswagen Passat Alltrack'ın standart donanımları arasında 18 inç alaşımlı jantlar, gümüş tavan rayları, LED stoplar ve dinamik arka sinyaller, LED matrix ön farlar ve dinamik sinyal lambaları, deri koltuk döşeme, 8 inç multimedya ekranı, dijital gösterge paneli, 3 adet USB girişi, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, kablosuz App-connect ve bagajda 12V soket gibi özellikler bulunuyor.

Volkswagen Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Bunun yanı sıra anahtarsız giriş ve çalıştırma, hız sabitleyici, kablosuz şarj, start & stop, geri görüş kamerası, 3 bölgeli otomatik klima, 14 yönlü elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı ön koltuklar, yorgunluk tespit sistemi, geri görüş kamerası ve park sensörleri gibi konfor ve güvenlik odaklı teknolojiler de Passat Alltrack'ın standart donanımları arasında.

Volkswagen Passat Alltrack'ın kaputu altında 200 beygir güç ve 400 Nm tork üreten 2.0 litre TDI dört silindirli dizel ünite bulunuyor. Söz konusu motor, offroad moduna sahip 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri DSG ile kombine edilmiş. Azami hızı 228 km/s olarak açıklanan modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 7,3 saniye. Karma yakıt tüketimi de 5,2 l/100 km.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
57416 kez okundu.
58 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Volkswagen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim