Anlık Bildirim

Walmart, Roblox iş birliği ile Metaverse’e girdi

Metaverse çılgınlığına ABD'nin en büyük süpermarket zincirlerinden Walmart da katıldı. Wallmart, Roblox ile iş birliği yaparak kendi Metaverse evrenini yarattı.         

Walmart, Roblox iş birliği ile Metaverse’e girdi Tam Boyutta Gör

Alışveriş devi Walmart, Roblox ile ortaklık kurarak, web3 alanında genişleme planlarına devam ediyor. Kurulan ortaklıkla birlikte, Walmart, metaverse’e adım attı. Roblox ile ortaklığa giden Walmart, müşterilerine iki yeni deneyim sunacağını belirtti.

Neden Roblox?

Walmart US of Roblox’un baş pazarlama sorumlusu William White, Roblox’un seçilmesine sebep olarak “müşterilerin orada çok fazla zaman harcaması” cevabını verdi.

Yapılan açıklamaya göre Walmart Land moda, stil, güvenlik ve eğlence öğelerinin en iyisini küresel Roblox topluluğuna getirmek için kurulmuş sanal bir alan olarak tanımlarken, Walmart’ın Oyun Evreni, Roblox’taki nihai sanal dünya olarak tanımlandı. 

Walmart’ın metaverse üzerindeki son atılımı, sanal deneyimlerin kullanıcılara sunulma biçiminde devrim yaratmaya vurgu yaparak sağlam bir tüketici tabanı oluşturmaya yönelik.

Walmart tarafından yapılan açıklamada, Walmart’ın en yeni sanal girişimi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılıyor. Walmart Land, kullanıcıların avatarlarını kullanırken, bu dünyaları keşfetmeleri için yeni bir alan sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim