Anlık Bildirim

Warner Bros, filmleri internette yayınlama kararından dönebilir; Dune'un sadece sinemalarda yayınlanması planlanıyor

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir karar alan ve sinema dünyasın adına büyük bir yeniliğe imza atan Warner Bros., bu kararından dönebilir gibi duruyor.

Warner Bros, filmleri internette yayınlama kararından dönebilir; Dune'un sadece sinemalarda yayınlanması planlanıyor

Bildiğiniz gibi film sektörünün en büyük stüdyolarından biri olan Warner Bros., geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir haber açıklamıştı. 2021 yılında çıkacak olan tüm filmler ve Wonder Woman 1984, vizyona girdiği gün aynı zamanda HBO Max isimli video akış platformunda yayınlanacağı açıklanmıştı. 

Warner Bros'un bu kararına başta yönetmenler olmak üzere büyük bir tepki yağmıştı. Sinemalar ve ajanslar bir daha Warner Bros'la çalışmayacağını söylerken; Nolan, HBO Max'in dünyaının en kötü video akış platformu olduğunu söylemişti. Dune filminin yönetmeni Denis Villeneuve ise bu kararın yanlış olduğunu ve bu karardan dolayı Dune'un olası devam filmlerinin iptal olabielceğini söylemişti.

Denis Villeneuve'ün bu konudaki uyarısını da Warner Bros dikkate almış gibi gözüküyor. Deadline'ın haberine öre Warner Bros. bu son kararından sadece Dune özelinde geri adım atıyor. Yani olası devam filmleri ertelenmesin diye sadece Dune için bir ayrıcalık yapılacak ve filmin sadece sinemalarda yayınlanması sağlanacak. Henüz resmi bir açıklama yok ancak eğer bu durum gerçekleşirse Dune'un ertelenmesi de tekrar gündeme gelebilir. Şu an için yayın tarihi 1 Ekim 2021.

Denis Villeneuve'ün olası Dune filmlerinin iptal edilebileceğini düşünmesinin sebebi ise, filmin tamamen sinemaya göre tasarlanmış ve çekilmiş olması.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3376 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dune, warner bros ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim