Anlık Bildirim

WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımı yapmaya izin verecek

WhatsApp, Android ve iOS cihazlar arasında sohbet aktarımına izin verecek. Artık Android'deki sohbetleriniz iOS'a, iOS'daki sohbetleriniz Android'e aktarılabilecek.

WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımına izin verecek Tam Boyutta Gör

Günümüzün en popüler sohbet uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Aslında yıllardır kullanıcıların beklediği bir özellik olan sohbet aktarımı, sonunda uygulamaya ekleniyor.

WhatsApp'a sohbet aktarım özelliği geliyor

Bildiğiniz üzere Android ve iOS işletim sistemindeki sohbetlerin birbiri arasındaki aktarımı şimdiye kadar mümkün değildi. Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanan kullanıcılar iOS işletim sistemine sahip bir cihaza geçerse sohbetleri Android cihazda kalıyordu. Aynı durum iOS'dan Android'e geçen kullanıcılar için de geçerliydi.

WhatsApp, Android ve iOS arasında sohbet aktarımına izin verecek

Ancak WhatsApp'ın yeni özelliği bu iki işletim sistemi arasında sohbet aktarımı yapmaya olanak tanıyacak. WhatsApp'ın iOS işletim sistemindeki 22.2.74 beta sürümünde bulunan kaynak kodları, WhatsApp'ın sohbet aktarım özelliği getirdiğini ortaya çıkardı. Bu özellik sayesinde iki cihazda da WhatsApp yüklüyken kablo veya Wi-Fi bağlantısı ile sohbet aktarımı gerçekleşecek. Yani artık eski cihazınızdaki sohbetler eski cihazınızda kalmayacak. Hangi işletim sistemine geçerseniz geçin WhatsApp sohbetleriniz aktarılabilecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim