Anlık Bildirim

WhatsApp gizlilik sözleşmesini gözümüze sokmaya devam edecek

WhatsApp yeni gizlilik sözleşmesi yakın zamanda sohbet listesinin en üstünde görünerek sade bir tasarımla kullanıcıya anlatılacak. Yani WhatsApp vazgeçmiyor.

WhatsApp gizlilik sözleşmesini gözümüze sokmaya devam edecek

Yeni WhatsApp sözleşmesi ile büyük tartışmalara sebep olan ve ülkemiz dahil pek çok ülkede soruşturma açılan WhatsApp inadından vazgeçmiyor. Mesajlaşma devi yeni sözleşmeyi daha fazla önümüze getirecek.

Dediğim dedik

WhatsApp kullanıcı verilerini zorunlu bir şekilde Facebook ile paylaşan yeni sözleşmesinden kesinlikle geri adım atmadı ve sürekli doğru bir adım olduğunu savundu. Yakın zamanda bir Durum mesajı olarak sözleşmenin neden bu şekilde hazırlandığını takipçilere anlatmıştı.

15 Mayıs itibariyle her kullanıcının kesinlikle kabul etmesi gereken yeni sözleşme önümüzdeki haftalarda daha fazla öne çıkarılacak. Sohbet sekmesinin en üstünde yer alacak bir bilgilendirme modülü daha sade bir tasarım ile sözleşmeyi anlatacak.

Normalde 8 Şubat olarak ilk tarih belirlendiğinde kullanıcıların yoğun bir şekilde diğer sohbet uygulamalarına geçtiği görülmüştü. Sonrasında Facebook’un geri adım atacağı düşünülerek ortam biraz sakinleşmişti. Ne var ki WhatsApp ısrarını sürdürüyor ve muhtemelen Nisan ayında yoğun bir şekilde mesajlaşma uygulaması transferleri göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13375 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, whatsapp privacy policy ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim