Anlık Bildirim

WhatsApp'ta artık "son görülmeyi" istediğiniz kişilere kapatabileceksiniz

WhatsApp uzunca bir süredir beklenen özelliği test etmeye başladı. Artık son görülme zamanını, sadece görmesini istemediğiniz kişler için devre dışı bırakabileceksiniz.

WhatsApp'ta son görülmeyi istediğiniz kişilere kapatabileceksiniz Tam Boyutta Gör

WhatsApp, hem Android hem de iOS sürümlerinde kullanıma sunulacak gizlilik ayarları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre popüler mesajlaşma platformu artık kullanıcılara daha esnek gizlilik seçenekleri sunacak.

WhatsApp kullanıcılarının bildiği üzere, bir kişinin "Son Görülme" durumu, bu kişinin en son ne zaman uygulamada etkin olduğunu size bildiren ve konuşma dizisinin en üstünde yer alan bir işlev. Şu anda, diğer kişilerin en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu görememesi için "Son Görülme" durumunuzu devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak mevcut seçenekler "Herkes", "Kişilerim" ve "Hiç kimse" ile sınırlı ve hiç kimse bu seçeneklerin dışında tutulamıyor.

Profil resmi ve Hakkında bölümlerinde de olacak

Ancak, WhatsApp'ın beta sürümünde, WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan seçeneklere göre bu durum değişecek gibi görünüyor. WhatsApp, Gizlilik ayarlarına mesajlaşma ağında en son ne zaman aktif olduğunuzu görmemeleri için belirli kişileri seçmenize izin veren "Kişilerim Hariç..." seçeneğini ekleyecek.

WhatsApp'ta son görülmeyi istediğiniz kişilere kapatabileceksiniz Tam Boyutta Gör

Bu işlevi kullanarak belirli kişiler için son görülme durumunuzu devre dışı bırakırsanız, onlarınkini de göremeyeceğinizi belirtmekte fayda var. Yeni "Kişilerim Hariç..." seçeneği, kullanıcının profil resminin gizlilik ayarlarında ve "Hakkında" bilgilerinde de olacak. Bu da WhatsApp'ın bir bütün olarak uygulamanın gizlilik seçeneklerine daha ayrıntılı ayarlar getirme niyetini gösteriyor.

Her zamanki gibi, yeni seçeneklerin ne zaman yayınlanacağı belli değil, ancak iOS'ta keşfedildikleri göz önüne alındığında, Android sürümünden önce iPhone'da görünmelerini bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10781 kez okundu.
40 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, WhatsApp ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim