Anlık Bildirim

WhatsApp üçüncü taraf etiket desteğini sunuyor

WhatsApp uygulaması gün içerisinde üçüncü taraf etiket entegrasyonunu tüm kullanıcılara dağıtmış olacak. Kullanıcılar farklı platformlardan etiket oluşturup içe aktarabilecek.

WhatsApp üçüncü taraf etiket desteğini sunuyor Tam Boyutta Gör

Bir taraftan tartışmalar devam ederken bir taraftan da WhatsApp yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Bir süredir test aşamasında olan üçüncü taraf etiket desteği bugünden itibaren dağıtıma başladı.

Üçüncü taraf etiket desteği

Ay başında ilk kez denemelere başlayan yeni özellik ile kullanıcılar harici şekilde oluşturdukları etiketleri WhatsApp sohbetlerine aktarabiliyordu. Bu haftadan itibaren iOS ve Android uygulamaları global çapta yeni özelliğe erişmeye başladı.

Kullanıcılar Sticker Maker gibi uygulamaları kullanarak albümlerinden etiket oluşturabiliyor ve sonrasında WebP formatında WhatsApp’a aktarılabiliyor. Etiket paketleri sadece 3 etiket barındırmalı ve sadece hareketli veya sabit içeriklerden oluşmalı. Bunun haricinde aktarım kabul edilmiyor.

WhatsApp üçüncü taraf etiket desteğini sunuyor Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan sohbet içerisinden doğrudan WhatsApp destek hattına ulaşma seçeneği de test aşamasına geçti. Kullanıcılar karşılaştıkları sıkıntıları sohbet içerisinde ileterek bir WhatsApp destek biriminin katılmasını isteyebilecek. Bu özellik yakın dönemde kullanıma sunulacak.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim