Anlık Bildirim

WhatsApp yakında kendi avatarınızı oluşturmanıza izin verebilir

WhatsApp, yeni bir özellik test ediyor. Şimdilik Beta kullanıcılarına sunulan bu özellik sayesinde kendi avatarınızı oluşturabilir ve bu avatarın çıkartma paketini oluşturabilirsiniz.

WhatsApp yakında kendi avatarınızı oluşturmanıza izin verebilir Tam Boyutta Gör

Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendini geliştirmeye hızla devam ediyor. Yeni ortaya çıkan sızıntılara göre WhatsApp yeni bir özellik test ediyor. Bu özellik sayesinde ise yakında WhatsApp'ta aynı Instagram'daki gibi kendi avatarınızı oluşturmanız mümkün olabilir.

Yakında WhatsApp'ta kendi çıkartmanızı oluşturabileceksiniz

WABetaInfo tarafından ortaya çıkan yeni bir rapora göre WhatsApp, kendi avatarınızı oluşturmanızı sağlayacak yeni bir özellik test ediyor. Bu özellik, Android için WhatsApp beta sürümü 2.22.21.3'te keşfedildi, ancak henüz geniş çapta erişilebilir değil. 

WhatsApp yakında kendi avatarınızı oluşturmanıza izin verebilir Tam Boyutta Gör

Yukarıdaki ekran görüntüleri WhatsApp ayarlarınndan yapılandırılmış avatara göre otomatik olarak kendi çıkartma paketinizi nasıl oluşturabileceğinizi göstermekte. Böylece kişiselleştirilmiş çıkartmalarınızı bireysel veya grup sohbetlerinde gönderebileceksiniz.

Bu çıkartmaları sohbetlerde göndermenin yanı sıra, kullanıcılar avatarlarını varsayılan profil resimleri olarak da ayarlayabilecek. Ancak avatar oluşturma özelliği şu an geliştirme aşamasında ve ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim