Anlık Bildirim

Windows 11 güncellemesi SSD sorununu çözdü ancak Defender'ı bozdu

Windows 11 kullanıcıları SSD yavaşlaması sorununu çözen Ağustos 2023 güncellemesinden sonra Microsoft Defender yazılımının bozulduğunu bildiriyor. Yama bir hatayı giderirken yeni bir soruna neden oldu
Windows 11 güncellemesi SSD sorununu çözdü ancak Defender'ı bozdu Tam Boyutta Gör
Microsoft'un yayınladığı Ağustos 2023 toplu güncellemesi SSD sürücülerde yavaşlamaya neden olan hatayı giderdi ancak bu kez işletim sistemindeki yerleşik antivirüs yazılımını bozdu. Kullanıcılar Microsoft Defender'da sorun olduğunu bildiriyor.

SSD'lerdeki hızlanma yamayı yükledikten sonra fark edildi. Yazılım devi sürücülerin yavaşlamasıyla ilgili kullanıcılardan çok sayıda şikayet almasına rağmen güncellemenin resmi açıklamasında bu durumun ele alındığına dair herhangi bir açıklamaya yer vermedi.

Windows 11 güncellemesi SSD sorununu çözdü ancak Defender'ı bozdu Tam Boyutta Gör

Yeni güncelleme yeni sorunlar

Bazı kullanıcıların yamayı yükleyemediği, bazılarında ise güncellemenin sistemin donmasına neden olduğu belirtiliyor. Buna ek olarak güncellemeden sonra Microsoft Defender çalışmayı durdurdu. Uygulamayı açarken "Microsoft Defender'da oturum açılamıyor" hatası görünüyor.

Şirket henüz bu sorunları doğrulamadı, ancak bir teknik destek temsilcisi Microsoft'un durumun farkında olduğunu ve antivirüsün bir sonraki güncellemelerden birinde düzeltileceğini söyledi. Yazılım devi henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6434 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, antivirüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim