Anlık Bildirim

Windows 11, sistem seslerinde değişikliğe giderek farklı bir deneyim sunacak

Microsoft, Windows 11 ile gelecek sistem seslerinde yeni geliştirmeler sunacak. Yeni sistem sesleri, kullanıcı üretkenliğini arttırmayı hedeflerken, kullanıcı deneyimini geliştirecek.

Windows 11'in karanlık modu farklı bir ses deneyimi sunacak Tam Boyutta Gör

Microsoft, 5 Ekim tarihinde çıkışını yapacak Windows 11 için çalışmalarına devam ediyor. Yeni işletim sistemi, görsel tasarım değişikliği ile beraber yeni bir ses deneyimi de sunacak.

Farklı modlar için değiştirilmiş sesler

BleepingComputer tarafından, Windows 11’in açık ve karanlık modlarının farklı bir ses tasarımı ile geleceği ortaya çıktı. Windows 10’un keskin ses tasarımından daha sakin bir ses tasarımına geçtiklerini söyleyen Microsoft, ses aralığında değişikliğe giderek yuvarlatılmış ve yumuşak dalga boyuna sahip sesleri kullanacak.

Açık mod için daha parlak ve yüksek, karanlık mod için hafif bir yankı ile gelecek yeni sistem sesleri hakkında Microsoft, "Görme kabiliyeti zayıf olan veya göremeyen kişiler için, açık ve koyu ses seçeneklerini sunduk'' diyor ve temalı seslerin, kullanıcıların üretkenliği arttırırken odak sağlamada yardımcı olacağını söylüyor. 

Değişen Windows 11 bildirimlerini merak eden kullanıcılar yeni sistem seslerine buradan ulaşabilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim