Anlık Bildirim

Windows 11 reklamlarını engelleyen uygulama çıktı

Microsoft, Windows 11'de Başlat menüsü başta olmak üzere işletim sisteminin hemen her yerinde reklam gösteriyor. Neyse ki bu can sıkıcı durumu çözen bir reklam engelleme programı çıktı.
windows 11 reklam engelleme programı çıktı Tam Boyutta Gör
Microsoft, Windows 11’de uygulamaların ve hizmetlerin tanıtımını içeren reklamların sayısını günden güne artırıyor. Kilit ekranı, Başlat menüsü, görev çubuğu, Dosya gezgini, Ayarlar, işletim sisteminin her yerinde can sıkan reklamlarla karşılaşmak mümkün. Siz de bu reklamlardan sıkıldıysanız, üçüncü parti uygulamayla tüm Windows 11 reklamlarını yok edebilirsiniz.

Windows 11 reklamlarından kurtulun!

Winpilot, kullanıcıların Windows 11’de karşılaştığı tüm reklamları ortadan kaldırıyor. Başlat menüsü reklamları, kişiselleştirilmiş reklamlar, hoş geldin reklamları, kurulumu tamamladıktan sonra çıkan reklamlar, Windows’un kullanımına ilişkin ipuçları ve öneriler, Ayarlarda çıkan reklamlar, kilit ekranında gösterilen reklamlar ve ipuçları gibi tüm rahatsız edici reklamları programın Adblock for Windows bölümünden devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Winpilot uygulamasına eklenen Adblock for Windows adında yeni özellik/eklenti, yalnızca Windows 11 kullanıcı arayüzündeki reklamları kaldırmaya odaklanıyor. Denemek isterseniz, GitHub sayfasından indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5911 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim