Microsoft'un Windows için tasarladığı One Outlook adlı yeni e-posta uygulaması internete sızdırıldı. Bazı kullanıcılar yazılım devinin 2021'in başında geliştirmeye başladığı e-posta istemcisini bilgisayarlarına indirebildi.
One Outlook'un web tabanlı bir uygulama olduğunu belirtelim. Bununla birlikte Outlook posta hizmetinin tarayıcı sürümünde yer alan işlevleri e-posta istemcisi ve takvim öğeleri ile birlikte içerisinde barındırdığını da eklemek gerekir.
Resmi beta sürümü yakında çıkacak
One Outlook'un Windows 10/11'deki yerleşik Posta ve Takvim uygulamalarının yerini alması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan bir Microsoft temsilcisine göre, uygulamanın resmi beta sürümü önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.
Bu arada yeni Outlook istemcisinin daha sonra macOS ve Linux işletim sistemleri için de kullanıma sunulacağı belirtiliyor. Uygulamanın duyurusunun 24-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Build 2022 geliştirici konferansında yapılması muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)