Anlık Bildirim

Wonder Woman 3 iptal edildi, DC evreni sil baştan

Senaryosu tamamlanma aşamasında olmasına rağmen DC patronu  James Gunn yeni Wonder Woman filmine onay vermedi. Wonder Woman serisi böylece rafa kalkmış oldu.    
Wonder Woman 3 Tam Boyutta Gör
James Gunn ile birlikte yeni bir sayfa açan DC evreninde işler beklenenden de farklı şekilde ilerliyor. Yeni bir 10 yıllık plan yapan DC evreni önceki karakterleri tamamen ortadan kaldırarak yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

Wonder Woman 3 ve Aquaman 3 iptal

Yakın kaynakların verdiği bilgilere göre James Gunn, Aquaman 2 sonrasından itibaren yeni evrenini kurmayı planlıyor. Bu nedenle önceki karakterlerin fişini birer birer çekmeye başladı. İlk kurban Wonder Woman 3 oldu.

Gal Gadot’un başrolü oynadığı ve sinemalara uyarlanan ilk kadın kahraman unvanına sahip Wonder Woman serisinin üçüncüsü için senaryo çalışmaları son aşamadaydı. James Gunn’ın yazar ekibine gerekli bilgilendirmeyi yaptığı ifade ediliyor.

Diğer taraftan Aquaman 2 ile birlikte bu seri de sona eriyor. Kaynaklar Jason Momoa’nın farklı bir role geçiş yapacağını belirtiyor. Bazı kaynaklar ise Aquaman 3 için yeniden bir oyuncu seçimi yapılacağını dile getiriyor. Son olarak Man of Steel 2 filmi için de iptal söylentileri mevcut. Harry Cavill’in farklı bir filmde Superman rolü oynayacağı gündemde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8155 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dc, Wonder Woman ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim