Anlık Bildirim

Xbox sahiplerine müjde: Xbox'a tarayıcı üstünden GeForce Now desteği geliyor

GeForce Now'ın yayınlanan son gümcellemesinin ardından Microsoft Edge'e GeForce Now beta desteği geldi. Bu da Xbox kullanıcılarının taraıcı üzerinden GeForce Now kullanabileceği anlamına geliyor.

Xbox'a tarayıcı üstünden GeForce Now desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyası şu anda çok hızlı bir şekilde stream platformlara yönelmeye başlamış durumda. Hem Xbox hem de PlayStation bu konuda ciddi yatırımlar yapıyor. Bu sırada da Nvidia'nın servisi GeForce Now kütüphanesini hızlı bir şekilde genişletiyor. Geçtiğimiz saatlerde de GeForce Now'dan Xbox kullanıcılarına güzel bir haber geldi.

GeForce Now'a Microsoft Edge Desteği

21 Ekim'de GeForce Now kullanıcılarına sunulan güncelleme ile birlikte GeForce Now'a Microsoft Edge desteği geldi. Şu an için beta olarak sunulan bu destek oyuncuların ilerde Xbox'ları üzerinden Edge'e girerek GeForce Now üzerinden oyun oynayabilecekleri anlamına geliyor.

Bu destek de aslında başka bir duruma kapı açıyor. Bİldiğiniz üzere PlayStation, özel oyunlarını PC'ye getirmeye başladı. PC'ye gelen oyunlara da GeForce Now desteği gelirse PlayStation özel oyunları Xbox üzerinden de oynanabilecek demek oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan GeForce Now sızıntısına göre PlayStation oyunları GeForce Now desteği alacak. Bu durumda da Xbox oyuncuları en azından güncel olmasa da biraz daha eski oyunları konsollarından oynayabilecek. Oyun dünyasının geleceği gerçekten çok ilginç duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9355 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft edge, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim