Anlık Bildirim

Kendi Xbox kontrolcünüzü tasarladığınız Xbox Design Lab geri döndü

Dilediğiniz renkleri kullanarak kendi Xbox kontrolcünüzü yaratabildiğiniz Xbox Design Lab uygulaması geri döndü. Ne yazık ki şu an için Türkiye'ye kargo bulunmuyor.

Xbox Design Lab geri döndü Tam Boyutta Gör

Her yeni nesle geçtiğimizde bildiğiniz gibi kontrolcüler de değişiyor. Bazen nesil içerisindeyken de farklı geliştirilmiş kontrolcüler görebiliyoruz. Özellikle tasarım açısından birçok çeşit çıkıyor ve kendimize daha uygun bir renk seçimi yapabiliyoruz. Xbox ise geçtiğimiz nesilde de mevcut olan Xbox Design Lab'i bu nesilde de kullanıma açtı.

Xbox Design Lab ile Kendi Kontrolcünüzü Yaratın

Xbox Design Lab isimli Xbox'ın yeni uygulaması ile birlikte Xbox kontrolcüsünün renklerini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi kontrolcünün dışarısındaki parçalar ayrı ayrı takılyor ve bu yeni uygulamada yapacağınız seçimle dışarıdaki tüm parçaları ayrı renk yapabiliyorsunuz. Kısaca kontrolcüyü bölge bölge istediğiniz renkte değiştirebilirisiniz.

Kendi tasarladığını kontrolcüyü 69,99 dolara satın alabiliyorsunuz. Ayrıca eğer 10 dolar daha fazla verirseniz üzerine lazerle bir şeyler de yazdırabiliyorsunuz. Ne yazık ki bu uygulama şu an için Türkiye'de erişime açık değil. Daha doğrusu Türkiye'ye sipariş veremiyorsunuz. İlerleyen süreçte diğer orijinal Xbox ürünleri gibi bunun da Türkiye'ye siparişi açılacaktır. Şu an için buradaki sayfadan en azından kendi ürününüzü yaratabilirsiniz. Xbox Design Lab'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim