Anlık Bildirim

Atıl durumdaki Xbox Game Pass hesaplarından para kesilmeyecek

1 yıldan fazla bir süre atıl durumda olan Xbox Game Pass hesaplarına abonelik yenilemesi sunmak istemeyen Microsoft, ilgili hesaplara bilgilendirme maili yollayacak. 

Xbox Game Pass

Eğer otomatik ödemeye aldığınız bir aboneliğinizi bir süre sonra unuttuysanız ve kimse de size hatırlatmadıysa, belki de yıllarca boşa abonelik ücreti ödeyebiliyorsunuz. Xbox Game Pass hizmeti buna bir çözüm buldu. 

Xbox Game Pass atıl hesaplara çözüm 

İngiltere’de başlayan yeniden yapılanma kapsamında Xbox Game Pass veya Live Gold abonesi olup da son 1 yıl boyunca hesabını kullanmayanlara email ile uyarı gönderilecek. Uyarıda aboneliğe devam etmeyi isteyip istemedikleri sorulacak ve devam etmek istememeleri durumunda nasıl iptal edecekleri anlatılacak.  

Eğer sonraki 1 yıl boyunca kullanıcı hesap konusunda herhangi bir etkileşimde bulunmazsa bu kez kullanıma kapatılacak ve ödemeler de durdurulacak. Yani toplamda 2 yıllık bir süreçten bahsediyoruz.  İngiltere’nin Sony, Microsoft ve Nintendo hakkında yenilenen abonelikler konusunda soruşturma başlatmasının ardından bu hamle geldi ancak global olarak da önümüzdeki dönemde kullanıma sunulacak.  
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim