Anlık Bildirim

Xbox Game Pass bu yıl 6300$ değerinde oyun dağıttı

Aylık cüzi bir miktar abonelik ücreti karşılığında yüzden fazla oyunu ücretsiz olarak sunan Xbox Game Pass sürekli kütüphanesini yeni tutuyor. Bu sayede abonelerine binlerce dolar tasarruf ettirdi.

Xbox Game Pass Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının Netflix’i olarak tanımlanan ve yakın zamanda Sony tarafından rakibi piyasaya sürülecek Xbox Game Pass abonelik hizmeti oyuncular tarafından da çok beğenildi. Cüzi bir abonelik fiyatına sayısız oyunu kütüphanenize indirebileceğiniz hizmet bu yıl önemli bir tasarruf sağladı. 

Toplamda 6300$’lık oyun

Xbox Game Pass bu yıl özellikle EA Play entegrasyonu ve Bethesda’nın Microsoft bünyesine katılması ile en dolu dönemini yaşadı. Oyuncular pek çok önemli yapıma erişim sağlarken aynı zamanda cebini de korudu. 

Yapılan hesaplamalara göre bu yıl Game Pass kütüphanesine eklenen oyunların toplam değeri 6300$ civarında. Yani yıllık 180$ ödeyerek bu büyük meblağı tasarruf etmiş oluyorsunuz. Ülkemizde ise yıllık 600TL civarında bir meblağa denk geliyor. 

Microsoft’un sürekli olarak Game Pass kütüphanesini yenilemesi sayesinde önümüzdeki yılda da sürpriz oyunlar abonelere sunulacak. Bu bakımdan oyuncuların hizmete olan ilgisinin artarak devam etmesi bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6542 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, xbox ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim