Anlık Bildirim

E3 2021'in yıldızı Xbox, Gamescom'a katılacağını onayladı

E3 2021'de yaptığı sunum ile oyuncuların kalbini kazanan Xbox, oyun dünyasının bir diğer büyük etkinliği olan Gamescom'a da katılacağını onayladı. İşte detaylar:

Xbox, Gamescom'a katılacak Tam Boyutta Gör

Oyun dünyası son dönemlerde birçok etkinliğe sahip olsa da yılların getirdiği popülerliğin de sayesinde şüphesiz ilk sıralarda E3 ve Gamescom'un olduğunu söyleyebiliriz. Bu yılın E3 konferansını geride bıraktık. Bu ayın sonunda da Gamescom 2021 başlayacak. Geçtiğimiz haftalarda Gamescom 2021'e katılacak ilk isimler belli olmuştu. Şimdi ise güzel haber Xbox'tan geldi.

Xbox Sunumu 24 Ağustos'ta

Geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabından yapılan resmi duyuruya göre Xbox, 24 Ağustos'ta Türkiye saati ile 20:00'de bir sunum yapacak. Sunumda hangi oyunları göreceğimiz net bir şekilde paylaşılmadı ancak yeni oyun duyurusu olmayacak gibi duruyor. Onun yerine yaklaşan yeni oyunlardan yeni görüntüler göreceğiz.

Gamescom 2021 ise 25 Ağustos'ta başlayacak ve 27'sinde bitecek. Gamescom 2021 katılan isimleri buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz. Xbox'ın en büyük rakibi ve oyuncuların sunum beklediği PlayStation ise Gamescom'a katılmayacak gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim