Anlık Bildirim

Xbox patronu Phil Spencer, konsoldaki stok sıkıntısının 2022'de de devam edeceğini düşünüyor

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Xbox başkanı Phil Spencer, konsollarda yaşanan stok sıkıntsının önümüzdeki yı da aynı şekilde devam edeceğini söylüyor.

Xbox patronu stok sıkıntsının 2022'de de devam edeceğini düşünüyo Tam Boyutta Gör

2020 yılının sonlarında çıkış yapan konsollar bildiğiniz gibi hala stok açısından rahatlamış değil. Önceki nesillerde bu dönemlerde istediğiniz zaman çok zorlanmadan konsol bulabiliyordunuz ancak şu anda istediğiniz zaman bir süreliğine stok takip etmeniz gerekebiliyor. Bu durum da yakında çözülecek gibi durmuyor.

Phil Spencer'dan Kötü Haber

Geçtiğimiz günlerde TheWrap ile röportaja katılan Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox Series'te yaşanan stok sıkıntsının önümüzdeki yıl da devam edeceğini söylüyor. Her ne kadar bunun sebebi olarak şu ana kadar çip sıkıntısı dense de Phil Spencer, bunun çip sıkıntısından daha büyük bir sorun olduğunu ve süreçte birkaç farklı sıkışmanın yaşandığını söyledi.

Phil Spencer verdiği röportajda, "Bence bu durum sadece çip sıkıntısı diyecek kadar küçük bir olay değil. Bugün konsolu yapabilmek için gerekli parçaları almaktan, mağazada satışa çıkacağı yere kadar gitmesi arasında birçok sıkışma yaşanan nokta var. Bu yüzden stok sorununun 2022'de de devam edeceğini düşünüyorum." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim