Anlık Bildirim

Xbox Pazarlama Müdürü: “Dün izlediğiniz Halo Infinite videosu, oyunun erken sürümüne aitti”

Dün düzenlenen etkinlikte yayınlanan Halo:Infinite'e ait oyun içi video bazı hayranlarda hayal kırıklığı yaratmıştı.Görsel yönden eleştirilen oyunun daha iyi olacağı bilgisi Aaron Greenberg’den geldi.

Xbox Pazarlama Müdürü: “Dün izlediğiniz Halo Infinite videosu, oyunun erken sürümüne aitti”

Microsoft’un dün düzenlediği Xbox Series X Games Showcase etkinliğinde oldukça uzun bir süredir beklenen Halo: Infinite’e ait 8 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Serinin hayranları arasında heyecan yaratan video, bazı oyuncular tarafından ise görsel kalite anlamında eleştirilmişti.

Yıllardır beklenen oyunun “yeni nesil” grafiklere sahip olmadığını ifade eden hayranların gördüklerini tersine çevirecek bir açıklama Xbox Pazarlama Müdürü Aaron Greenberg’den geldi. Daha önce IGN’de spiker olarak görev yapan Alanah Pearce ile bir röportaj yapan Greenberg, Xbox etkinliğinde izlediğimiz Halo:Infinite’e ait oyun içi videonun erken bir sürüme ait olduğunu belirtti.

Greenberg açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Küresel bir salgının tam ortasındayız. Şu an Temmuz ayındayız ve tatil dönemine daha çok var. Sizin şu anda izlediğiniz video, üzerinde halen daha çalışılan bir oyuna ait. Şunu da ifade etmem gerekir ki birçok kişi yayını 1080p kalitede izledi. Biz yayını 4K 60fps’de de yaptık. İmkânınız varsa oyunu bir de bu kalitede izleyin. Bir canlı yayın aracılığıyla konsolun size neler sunacaklarını göstermemiz çok zor. Daha önce de söylediğim gibi şu an Temmuz ayı içindeyiz ve oyunun yayınlanacağı tatil dönemine kadar her hafta Halo: Infinite’in yeni sürümlerini deniyoruz. Şuna emin olun ki oyun, çok çok daha iyi hale gelecek.”

Evet, Greenberg’in açıklamaları böyle. Bakalım oyunun çıkışı yaklaştıkça yayınlanacak diğer videolarda grafik kalitesinde ne gibi iyileşmeler göreceğiz. Sizler de yeni Halo ile ilgili düşüncelerinizi ve beklentilerinizi lütfen paylaşmayı ihmal etmeyin. Aşağıda oyunun 4K kalitedeki oynanış videosunu bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4722 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
halo:Infinite, xbox series x ve
2 etiket daha halo Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim