Anlık Bildirim

Xbox, PS5'in daha iyi çalıştığı bazı oyunlardaki performans sorunlarını kabul etti

Microsoft ve Sony'nin yeni nesil konsolu geçtiğimiz haftalarda çıktı ancak Xbox'ın pazarlama sloganı ile konsolun bazı oyunlardaki performansı birbirini desteklemedi.

Xbox, PS5'in daha iyi çalıştığı bazı oyunlardaki performans sorunlarını kabul etti Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yeni nesil konsolları Xbox Series X/S ve Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 birkaç hafta önce çıkışını gerçekleştirdi. İki platform da farklı bir slogan ile reklam yaptı. Xbox'ınki ise "dünyanın en güçlü konsolu" oldu. Ancak bazı performanslar bu durumu desteklemiyor.

Bildiğiniz gibi Microsoft, Xbox'ı dünyanın en güçlü konsolu olarak tanıttı ve aslında özelliklerine baktığımızda bu slogan doğru da. Ancak ne yazık ki bazı oyunlarda performans sorunları ortaya çıktı ve o oyunlarda PlayStation 5'in daha iyi performans verdiği fark edildi. Özellikle Devil May Cry 5, Assassin's Creed: Valhalla ve Dirt 5'in PlayStation 5'te Xbox Series X'e göre daha iyi performans verdiği görüldü. 

Microsoft ise geçtiğimiz gün The Verge'e yaptığı açıklamada bu sorunun farkında olduklarını, en iyi denemi sağlamak, sorunları belirlemek ve çözmek için şu anda çalıştıklarını açıkladı. 

Bu açıklamadan bir süre sonra Assassin's Creed Valhalla için bir yama yayınlandı. Ayrıca Dirt 5'in geliştiricisi de şu anda bir yama üzerinde çalıştıklarını söyledi. 

Konsolların henüz yeni bir durumda olduğu için bu tarz sorunlar elbette normal. Her nesilde olduğu gibi bu nesilde de neslin farkını en az 1 yıl geçtikten sonra anlayacağız gibi duruyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12158 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim