Anlık Bildirim

İddiaya göre Xbox Series'in depolama alanı standart bir harici SSD ile genişletilebilir

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir iddiaya göre Xbox Series X/S'in depolama alanı standart bir SSd ile genişletilebilir.

Xbox Series'in depolama alanı normal bir SSD ile genişletilebilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere yeni nesil konsolların en çok eleştirildiği konulardan biri depolama alanı oldu. SSD'ler her ne kadar hızlı olsa da depolam aalanı olarak pek de oyunculara istenileni sunmadı. Ancak her iki şirket de bu alanı genişletebilmek için oyunculara seçenek sunmaya çalışıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Çinli bir kullanıcı enteresan bir iddiada bulundu.

Standart SSD ile Genişletilebilir

Bildiğiniz üzere şu anda Xbox Series konsollarında depolamayı genişletmenin tek yolu bağlantı noktasına uyumlu olan Seagate marka bir SSD kullanmak. Ancak Çinli BiliBili web sitesinin bir üyesi, geçtiğimiz saatlerde paylaştığı bir gönderide bulduğu bir yöntem ile standart bir SSD'yi kullanabildiğini ve çalıştığını iddia etti.

Metne göre kendileri Xbox Series'in içinin incelendiği bir video izlerken konsolun 2 tane PCIe 4.0 bağlantı noktası kullandığını fark etmişler. Bunlardan birisi dahili NVMe SSD içinken diğeri ise dediğimiz gibi Seagate marka harici SSD için. Ayrıca harici genişletme kartının aynı zamanda bir NVMe kullanan CFExpress protokolünü kullandığını belirtiyorlar. Teorilerine göre doğru PCIe 4.0 SSD bulunduğu sürece bir adaptör kullanarak standart bir SSD konsola takılabilir. Yani teorilerine göre daha ucuz bir SSD ile konsolun depolama alanı genişletilebiliyor. İlerleyen süreçte Xbox'tan konu ile ilgili resmi bir açıklama gelebilir.

Xbox Series'in depolama alanı normal bir SSD ile genişletilebilir Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim