Anlık Bildirim

Xbox Series S fiyatı resmiyet kazandı

4TFLOPS performans değeri ile bütçesini düşünen oyuncuları odağına alan Xbox Series S oyun konsolunun fiyatı firma tarafından resmi olarak paylaşılmış durumda.

Xbox Series S fiyatı resmiyet kazandı Tam Boyutta Gör

Üreticilerin yeni nesil konsolları için meraklı bekleyiş devam ederken fiyat ve çıkış tarihi ile ilgili sızıntılar da derinleşmeye başladı. Xbox Series X ve Xbox Series S ile ilgili artık net bilgiler ortaya çıkmış durumda.

Xbox Series S fiyatı ve çıkış tarihi

Daha önce gündeme gelen sızıntılarda Xbox Series X konsolunun 499$ fiyat etiketine sahip olacağı belirtilmişti. Xbox Series X konsolunun dış tasarımı da zaten firma tarafından resmi olarak paylaşılmıştı.

Bütçesini düşünenler ise Xbox Series S konsolunu daha fazla merak ediyor. Bugün hem görsel hem de fiyat detayları firma tarafından resmi olarak paylaşıldı. Paylaşıma göre Xbox Series S konsolu 299$ fiyat etiketine sahip. Her iki konsol da 10 Kasım itibariyle resmiyete kazanacak ve piyasaya çıkış koşulları açıklanacak.

Microsoft yeni konsollarla Xbox All Access taksit sistemini de sunacak. Xbox Series S ile Xbox Live ve Game Pass dahil Xbox All Access paketi aylık 25$ olacak. Xbox Series X ise 35$ aylık istiyor. Bu taksit seçeneğinin ABD’de sunulması bekleniyor.

Xbox Series X konsolu 12TFLOPS’a kadar çıkabilen performans değeri ile 4K ve hatta 8K oyunları oynatabiliyor. Xbox Series S ise 4TFLOPS ile sınırlı olacak ve biraz daha 2K çözünürlüğe odaklanacak. Görselde de konsolun biraz daha kompakt olduğu görülüyor. Disk sürücü barındırmayan versiyonun bir havalandırma ızgarası olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Microsoft’un önümüzdeki haftalarda bir etkinlik yapacağı da belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8306 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox series s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim