Anlık Bildirim

Xbox Series X'in fiyatı ortaya çıktı! 499 dolara geliyor

Xbox Series X'in fiyatı güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre 499 dolar olacak. Beklentilerin biraz üzerinde diyebiliriz. PlayStation 5'in fiyat konusunda bir adım öne geçeceği düşünülüyor.

Xbox Series X'in fiyatı ortaya çıktı! 499 dolara geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft'un merakla beklenen yeni nesil konsollarından nihayet fiyat detayları ortaya çıkıyor. Xbox Series S'nin resmi fiyatının açıklanmasının ardından Series X için de güvenilir kaynaklardan sızıntılar geldi. Birden fazla kaynaktan onaylanan bilgiye göre Xbox Series X, 499 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Microsoft'un yeni nesil konsolları

  • Xbox Series X -- 499 dolar
  • Xbox Series S -- 299 dolar

Series X rekabet edebilir mi?

Xbox Series X'in fiyatı beklentilerin biraz üzerinde olmuş diyebiliriz. Microsoft'un Series X'i PS5'ten daha uygun bir fiyata konumlandırarak rekabetçi bir politika izlemesi bekleniyordu. Ancak 499 dolarlık fiyat burada biraz PlayStation 5'i öne geçirecek gibi görünüyor. PlayStation 5'in diskli versiyonu 499 dolar olsa bile disksiz dijital versiyonun 399-449 dolar gibi fiyatla satılması bekleniyor. Özellikle de dijital PS5'in uygun bir fiyatla sunulması halinde piyasada büyük rağbet göreceğini tahmin edebiliriz.

Diğer taraftan 299 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Xbox Series S ise oldukça iyi bir konuma yerleştirilmiş. Microsoft, uygun fiyatı ve küçük boyutlarıyla dikkat çeken Xbox Series S'in yeni nesil oyun deneyimi sunacağını belirtiyor. Sektörden gelen bilgilere göre Series S, 4TFlops'luk bir grafik performansına sahip olacak. CPU ve SSD tarafında ise Series X'e benzer donanımlarla geliyor. Series S'in bu haliyle görece daha düşük çözünürlüklerde de olsa uygun fiyatla yeni nesil oyun deneyimi yaşatacağını söyleyebiliriz. Özellikle de 4K gibi yüksek çözünürlük arayışında olmayanlar için Series S iyi bir alternatif olabilir. Burada tabi Game Pass ve Project xCloud servisleri de Series S'in güçlü kozlarından olacak. 

Kaynakça https://www.theverge.com/2020/9/7/21426800/xbox-series-s-price-design-photo-leak-lockhart https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-and-xbox-series-s-release-date-and-price-finally-revealed Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6995 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, xbox series s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim