Anlık Bildirim

Xbox Series X'in ucuz versiyonu Windows kodlarında ortaya çıktı

Xbox Series X'in ucuz versiyonu olacağı söylenen Xbox Lockhart, Windows kodlarında tespit edildi. Lockhart'ın görece zayıf bir donanıma sahip olacağı ve disk sürücüsü barındırmayacağı belirtiliyor.

Xbox Series X'in ucuz versiyonu Windows kodlarında ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yeni nesil için hazırladığı ikinci kozu olduğu söylenen "Xbox Lockhart", Windows'un kodlarında ortaya çıktı. Xbox Lockhart ismi, System32 kütüphane dosyalarında beş farklı yerde tespit edilmiş. Ayrıca aynı satırlarda Xbox Anaconda (Series X), Xbox Scorpio (One X) ve Xbox Durango (One) kod adları da görülebiliyor.

Yeni nesil konsol Lockhart'ın ismi ilk kez geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. Söylentilere göre Xbox Lockhart, Xbox Series X'e göre daha düşük bir donanımla gelecek ve ayrıca herhangi bir disk sürücüsü de barındırmayacak. Dolayısıyla fiyatı da uygun olacak.

Geçtiğimiz yıl çıkan söylentilerde Xbox Lockhart'ın 4 TFlops'luk bir grafik kartıyla ve 12 GB RAM'le geleceği belirtiliyordu. Series X'in 12TFlops'luk grafik kartı ve 16 GB RAM'ine göre çok ciddi bir performans farkı görülüyor. Ancak Microsoft son bir yılda Lockhart'ın donanımında değişikliklere gitmiş olabilir.

Lockhart'ın tanıtım tarihiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Microsoft'un asıl planının Lockhart ve Series X'i aynı anda piyasaya sürmek olduğu söyleniyordu ancak bu planda değişikliğe gidilmiş gibi görülüyor. Ayrıca Lockhart ile ilgili söylentilerin bu yıl epey azaldığı da bir gerçek, yani Microsoft belki bir süreliğine Lockhart'ı rafa kaldırmış bile olabilir. Bakalım önümüzdeki süreçte bu konuda bir gelişme yaşanacak mı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4723 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox lockhart, xbox series x ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim