Anlık Bildirim

xCloud'un yeni Clarity Boost özelliğiyle daha net görüntüler elde edilecek

Microsoft, Xbox Cloud Gaming için oyunların görsel kalitesini artıracak Clarity Boost özelliğini duyurdu. Özellik, Edge Canary'de kullanıma sunuldu.             

xCloud'a görüntü netliği için Clarity Boost özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Microsoft, Xbox Cloud Gaming (xCloud) için yeni Clarity Boost özelliğiyle bulut oyun akışlarında görüntü netliğinde ve genel ayrıntı düzeyinde iyileştirmeler yapıyor. Şirket, özelliğin Edge tarayıcısında kullanılabilir olduğunu duyurdu.

Microsoft, paylaştığı bir görselle Clarity Boost özelliğinin etkilerini kullanıcılara gösterdi. Görsele bakıldığında karakterin, sakalları ve yara izleri daha belirginken genel olarak daha gerçekçi görünmesi amaçlanmış.

Edge Canary'de kullanılabilir

Clarity Boost özelliği şu an için yalnızca Microsoft'un tarayıcısı için yeni özellikleri ve değişiklikleri test ettiği Edge Canary tarayıcısında kullanılabiliyor ancak şirket yaptığı açıklamayla özelliğin gelecek yıl tüm Edge kullanıcılarına sunulacağını duyurdu. Şimdilik özelliği denemek isteyenlerin aşağıdaki adımları takip etmesi gerekiyor.

  • Microsoft Edge Canary'yi indirin 
  • Microsoft Edge Canary'de olduğunuzu doğrulamak için, sürüm 96.0.1033.0 veya sonraki bir sürümde olduğunuzdan emin olmak için edge://settings/help'e gidin.
  • Clarity Boost'u etkinleştirmek için www.xbox.com/play adresine gidin, oturum açın ve bir oyun başlatın
  • Daha fazla işlem (…) menüsünü açın
  • Netlik Artırmayı Etkinleştir seçeneğini seçin.
Kaynakça https://www.theverge.com/2021/11/29/22808656/xbox-cloud-gaming-xcloud-clarity-boost-microsoft-edge-canary https://news.xbox.com/en-us/2021/11/29/clarity-boost-with-xbox-cloud-gaming-on-edge-browser/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim