Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Lite'ın tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı Xiaomi 12 Lite'ın tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu.               

Xiaomi 12 Lite'ın tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Gelen bilgilere göre, amiral gemisi Xiaomi 12 serisine bir Lite modeli geliyor. İsmindeki "hafifliğe" rağmen yeni cihaz Xiaomi 12'den daha büyük olacak ve özellikler açısından da piyasaya sürülen bir başka akıllı telefona benzeyecek.

Xiaomi Civi ile benzerlik gösteriyor

Dışarıdan Xiaomi 12 Lite'ın normal Xiaomi 12'ye benzemesi bekleniyor ancak ana fark boyutta olacak ve Lite sürümü, yanlardan kavisli 6.55 inç ekranla gelecek. Xiaomi 12'nin ekranının ise 6.28 inç olduğunu hatırlatalım. Üçlü arka kamerada 64 megapiksellik ana sensör (Samsung ISOCELL GW3) yer alacak, ancak lenslerin hiçbiri optik stabilizasyon sistemi ile donatılmayacak.

Xiaomi 12 Lite'ın tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kaynağa göre Xiaomi 12 Lite, 120Hz yenileme hızına sahip 6.55 inç Full HD+ OLED ekrana, Snapdragon 778G Plus işlemciye (veya daha güçlü 700 serisi çipe) ve stereo hoparlörlere sahip olacak. Tüm bu özelliklerle cihaz, yalnızca Çin pazarında piyasaya sürülen geçen yılki Xiaomi Civi'yi andırıyor. Xiaomi 12 Lite'ın kutudan, Andoid 12 tabanlı MIUI 13 arayüzü ile çıkacağı da sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim