Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Ultra 5x periskop telefoto lens ile geliyor

Geçtiğimiz haftalarda yeni akıllı telefon serisini duyuran Xiaomi, serinin yeni modeli 12 Ultra üzerinde çalışıyor. Yeni telefonun 5x periskop telefoto lens ile geleceği ortaya çıktı.

Xiaomi 12 Ultra'nın şaşırtıcı kamera detayı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Xiaomi, yakında yeni amiral gemisi Xiaomi 12 Ultra modelini piyasaya sürecek. Büyük bir kamera bölümüne sahip olacak telefon hakkında yeni detaylar sızdırıldı.

Kamerasıyla fark yaratabilir

Ortaya çıkan bilgilere göre dörtlü kamera sistemi ile akıllı telefonlar arasında lider olmayı hedefleyen model, 5x zoom özelliğine sahip periskop telefoto lens ile gelecek. Bununla birlikte yeni lens türünü kullanacak birkaç akıllı telefon modelinden biri olacak Xiaomi 12 Ultra, Apple’ın da gelecekte kullanmayı planladığı bu lens teknolojisi ile beraber kayıpsız bir yakınlaştırma deneyimi sunacak.

Yeni telefonun Leica imzası taşıyan telefoto lens ile gelmesi beklenirken, 6.6 inç boyutlarında 2K çözünürlüğe sahip AMOLED panel ve Qualcomm’un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1’den güç alması bekleniyor. Şarj tarafında ise Xiaomi 12 serisine benzer şekilde 120W hızlı şarj çözümünü kullanacak. Çin’in bahar festivalinden sonra piyasaya sürüleceği düşünülen Xiaomi 12 Ultra hakkında tüm detayların Şubat ayının sonlarında paylaşılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim