Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Ultra, kamerası ile zirveye oynayacak

Yakın zamanda yeni telefon modellerini tanıtan Xiaomi, zirveye oynayacak Xiaomi 12 Ultra modelini Şubat ayında piyasaya sürecek. Yeni telefon, daha önce görülmemiş kamera özellikleriyle gelebilir.

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce yeni amiral gemisi telefon serisini tanıtan Xiaomi, yakında Xiaomi 12 Ultra modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin en üst modeli olarak yeni telefon hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Periskop super-telefoto lens ile gelecek

DigitalChatStation tarafından sızdırılan bilgilere göre 1 Şubat’tan itibaren piyasaya sürülecek Xiaomi 12 Ultra, diğer yeni modellere benzer şekilde ilk olarak Çin kullanıcılarına sunulacak. Bununla birlikte gelişmiş kamera özelliklerine ve dörtlü bir kamera tasarımına sahip olacak yeni telefonun en çarpıcı özelliği ise periskop süper-telefoto lensi olacak

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung GN5 50MP ana kamera, 2x zoom yapabilen 48MP ikinci kamera, 5X zoom özellikli 48 MP üçüncü kamera ve son olarak 10x zoom a sahip 48 MP dördüncü kameraya ev sahipliği yapması beklenen yeni amiral gemisinin, Leica ile Xiaomi ortaklığı ile beraber kamera tarafında fark yaratması bekleniyor. 

12 serisine kıyasla yuvarlak ve daha büyük bir kamera çıkıntısına sahip olacak Xioami 12 Ultra, Snapdragon 8 Gen 1'den güç alacak. Bununla beraber ultrasonik parmak izi sensörü, 120W hızlı şarj özellikleri ile gelecek yeni telefon, 12 Pro modelinde karşımıza çıkan DisplayMate A+ sertifikalı 2K ekrana ev sahipliği yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8977 kez okundu.
27 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi 12 ultra ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim