Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni render görüntüleri yayınlandı: İşte tasarımı

Temmuz ayında çıkış yapması beklenen Xiaomi 12 Ultra'nın yüksek kaliteli render görüntüleri yayınlandı. Amiral gemisi model Leica imzalı kamera sistemiyle gelecek.

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni render görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki ay tanıtılması planlanan amiral gemisi Xiaomi 12 Ultra'nın yeni render görüntüleri yayınlandı. Akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli görseller, güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız Steve Hemmerstoffer'dan (@OnLeaks) geliyor.

Karşımızda duran görüntüler hem akıllı telefonun dış görünümü, hem de Leica iş birliği içinde piyasaya sürüleceğine dair önceki tüm söylentileri doğruluyor. Aktarılan bilgilere göre Xiaomi 12 Ultra kavisli kenarlara sahip 6.6 inç boyutunda OLED ekran taşıyacak. Ön panlinde 20 megapiksel selfie kamerası içeren bir delik yer alacak.

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni render görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Fiyatı da ortaya çıktı

Akıllı telefonun arkasında, dört kamera ve birkaç ek sensör içeren büyük bir yuvarlak kamera ünitesi mevcut. Modülde 50 megapiksel ana sensör, 48 megapiksel ultra geniş açılı lens, 48 megapiksel telefoto kamera ve çözünürlüğü bilinmeyen başka bir kameranın yer alacağı belirtiliyor.

Xiaomi 12 Ultra'nın yeni render görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Daha önce cihazın 3200 x 1440 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla donatılacağı bildirilmişti. Buna ek olarak Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağı da söylentiler arasında. Xiaomi 12 Ultra'nın 1.350 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3781 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi 12 ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim