Anlık Bildirim

Xiaomi 13 Pro'nun Leica imzalı kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı

Xiaomi çok yakında düzenleyeceği etkinlikte amiral gemisi telefonlarını gözler önüne çıkaracak. Şirket lansman öncesinde Xiaomi 13 Pro ile çekilen fotoğraf örneklerini yayınlayarak heyecanı artırdı.
Xiaomi 13 Pro kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı Tam Boyutta Gör
Xiaomi 13 serisi için geri sayım başlamış durumda. Çinli şirket çok yakında yapmayı planladığı tanıtım etkinliğinden önce heyecan dozunu yükseltmek için Xiaomi 13 Pro'nun kamera yeteneklerini sergilemeye karar verdi. Seçilen slogan da oldukça ilgi çekici: "İsmi Pro olsa da ruhu Ultra"

Daha önce gündeme gelen söylentiler yalan değilmiş. Cihaz gerçekten de ana kamerasını bu yılın en iyi kameraya sahip telefonu olarak gösterilen Xiaomi 12S Ultra'dan miras alacak. Evet, Leica lensle desteklenmiş 1 inç Sony IMX989 görüntü sensöründen bahsediyoruz.

Xiaomi 13 Pro kamerasından fotoğraf örnekleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kamera performansı gözler önünde

Xiaomi aynı zamanda Xiaomi 13 Pro ile çekilen fotoğraflardan örnekler de yayınladı. Amiral gemisi akıllı telefonun nasıl bir kamera performansına sahip olacağını galeride yer verdiğimiz fotoğraflara bakarak görebilirsiniz. Daha fazla detay için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim