Anlık Bildirim

Xiaomi, 5G destekli Android akıllı telefon satışlarında lider oldu

Xiaomi, dünyanın lider 5G özellikli Android akıllı telefon markası haline geldiğini duyurdu. Çinli şirket beşinci nesil ağları destekleyen uygun fiyatlı akıllı telefonları sayesinde liderliğe yükseldi

Xiaomi, 5G destekli Android akıllı telefon satışlarında birinci Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 5G özellikli Android akıllı telefon pazarında dünyanın bir numaralı markası haline geldiğini duyurdu. Çinli teknoloji devi, kaynak olarak Strategy Analytics araştırma şirketinin verilerini gösteriyor.

Bu yılın ikinci çeyreğinde Xiaomi'nin pazar payı yüzde 25.7 olarak kayıtlara geçti. Şirketin Mi ve Redmi markaları altında 24 milyon 5G özellikli akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Xiaomi, 5G destekli Android akıllı telefon satışlarında birinci Tam Boyutta Gör

Samsung dördüncü sırada

Pazar payı açısından ikinci sırada Vivo (yüzde 18.5), üçüncülükte Oppo (yüzde 17.9) ve dördüncü sırada ise Samsung (yüzde 16.7) markaları bulunuyor. Asya-Pasifik bölgesinde ise Vivo birinci durumda.

Strategy Analytics'e göre Xiaomi, beşinci nesil ağları destekleyen uygun fiyatlı akıllı telefonlar çıkarması sayesinde lider konumda olmayı başardı. Şirket, Xiaomi Hindistan'ın Twitter hesabında yayınladığı tematik bir görselle ulaştığı bu statüyü tüm dünyaya anons etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim