Anlık Bildirim

Xiaomi başkanı ateşi yaktı: Xiaomi 14 serisi Ekim sonunda geliyor

Xiaomi yöneticisi Lu Weibing sosyal medya hesabında Ekim ayının çok heyecan verici olacağını belirten bir gönderi paylaştı. Çin basınına göre bu Xiaomi 14 serisinin gelişine işaret ediyor.
Xiaomi başkanı ateşi yaktı: Xiaomi 14 serisi Ekim sonunda geliyor Tam Boyutta Gör
Xiaomi Çin'in başkanı ve Redmi markasının CEO'su Lu Weibing kişisel sosyal medya hesabı arcılığı ile önemli bir paylaşım yaptı. Deneyimli yöneticinin mesajı kısa ve özdü "Ekim çok heyecan verici olacak". Yerel basın bunu önemli bir lansmanın ipucu olarak değerlendirdi.

Weibing'in amiral gemisi Xiaomi 14 serisinin çıkışına işaret ettiği düşünülüyor. Basın mensuplarına göre Ekim ayında serinin temel ve Pro varyantları tanıtılacak. Her iki model de Çin'deki çeşitli sertifikasyon kurumları tarafından onaylandı. Başka bir deyişle piyasaya sürülmek için resmi çıkış izni almış durumdalar.

Xiaomi başkanı ateşi yaktı: Xiaomi 14 serisi Ekim sonunda geliyor

Snapdragon 8 Gen 3 için geri sayım başladı

Aktarılan bilgilere göre Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro'nun duyurusu Ekim ayı sonunda, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinin tanıtılmasından hemen sonra gerçekleşecek. Söz konusu işlemcinin Snapdragon Summit 2023 etkinliğinin ilk günü olan 24 Ekim'de resmiyet kazanacağını hatırlatalım.

Dolayısıyla, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro, Qualcomm'un yeni platformunu temel alan ilk akıllı telefonlar olarak karşımıza çıkabilir. Bunun yanı sıra amiral gemilerinin ekran, kamera ve şarj hızı konusunda çıtayı yükseltmesi bekleniyor. Ayrıca gelen bilgiler titanyum çerçevelere sahip olacakları yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim