Anlık Bildirim

OnePlus Watch 2 için geri sayım başladı: 2024'te geliyor

İlk akıllı saatini 2021'de piyasaya süren OnePlus şimdi de yeni bir model sunmaya hazırlanıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre OnePlus Watch 2 önümüzdeki yıl ilk aylarında oiyasaya sürülecek.

OnePlus Watch 2 için geri sayım başladı: 2024'te geliyor Tam Boyutta Gör

OnePlus, işlevsellik bakımından daha çok bir fitness takip cihazına benzeyen OnePlus Watch adlı ilk akıllı saatini 2021'in Mart ayında tanıtmıştı. Çinli marka cihazın üretimini çoktan durdurdu ve söylentilere bakılırsa Watch 2 modelini çıkarmaya hazırlanıyor.

Max Jambor tarafından X platformunda paylaşılan bilgilere göre OnePlus Watch 2'nin 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Yeni model yuvarlak bir tasarıma sahip olacak. Ayrıca kaynak OnePlus Watch 2'nin teknik özellikler ve performans açısından ilk akıllı saatten önemli ölçüde gelişmiş olacağını öne sürüyor.

İlk çeyrekte çıkış yapabilir

Şu an için OnePlus Watch 2'nin resmi çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak yeni akıllı saatin ilk modeller hemen hemen aynı zaman diliminde resmiyet kazandığını görebiliriz. Bu da lansmanın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yapılabileceği anlamına geliyor. Bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim