Anlık Bildirim

Xiaomi Buds 3 aktif gürültü engelleme ve HiFi ses ile geliyor

Xiaomi Buds 3 adlı yeni tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve HiFi ses kalitesi yanında iddialı kullanım süreleri ile rakiplerinden öne çıkmaya çalışıyor. 

Xiaomi Buds 3 özellikleri Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin amiral gemisi lansmanında tam kablosuz kulaklık ürünü de unutulmadı. Gerek kendisi gerekse de ekosistem markaları ile pek çok tam kablosuz kulaklık satışa sunan firmanın yeni ürünü biraz daha maliyete odaklanıyor. 

Xiaomi Buds 3 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Buds 3 serinin temel modeli olarak öne çıkıyor. Daha önce Pro versiyonu da piyasaya sürülmüştü. Model buna rağmen gerek kullanım süresi gerek gürültü engelleme özelliği ile abisini aratmayacak şekilde tasarlanmış.

Xiaomi Buds 3 modeli 40 desibele kadar aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Yoğunluğa göre 3 farklı seçenek sunulmuş. Çift manyetik sürücü HiFi ses kalitesi sunarken aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor. 

Tek şarj ile 7 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile bunu 32 saate çıkarıyor. Dış kısım dokunmatik kontrollere ayrılmış. Xiaomi Buds 3 modeli 70$ fiyat etiketine sahip. Xiaomi Buds 3 Pro ise yeni renk seçeneğini 100$ ile satışa sunacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim