Anlık Bildirim

Xiaomi, CyberDog ve CyberOne robotlarını Mobil Dünya Kongresi'ne getirecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi daha önce tanıtımını yaptığı CyberDog ve CyberOne robotlarını uluslararası arenaya çıkarmaya hazırlanıyor. Robot köpek ve insansı robot MWC 2023'te boy gösterecek.
Xiaomi, CyberDog ve CyberOne robotlarını MWC 2023'e getirecek Tam Boyutta Gör
Xiaomi CEO'su Lei Jun, şirketin 2023 Mobil Dünya Kongresi'ne katılacağını, etkinliğe CyberDog ve CyberOne robotlarını getireceğini açıkladı. Böylelikle teknoloji devinin robot köpeği ve insansı robotu Çin dışında görücüye çıkmış olacak.

Robotların gelecekte Avrupa'da satılıp satılmayacağı veya sadece tanıtım amacıyla mı getirileceği henüz bilinmiyor. Deneyimli yönetici yaptığı duyuruda "CyberOne ve CyberDog #MWC23'e geliyor! (Ve sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorlar)"  ifadelerini kullandı.

Robotlarla sınırlı kalmayacak

Xiaomi'nin 2021 yılında tanıttığı ilk dört ayaklı robot CyberDog, görünüm olarak Boston Dynamic tarafından üretilen Spot'a benziyor. CyberOne ise 177 cm boyunda insansı bir robot olarak lanse edildi. Yapay zekası sayesinde 45 farklı insan duygusunu algılayabiliyor.

Xiaomi, CyberDog ve CyberOne robotlarını MWC 2023'e getirecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi görünüşe bakılırsa büyük ölçekli bir sunum planlıyor. Yani sadece robotlarla sınırlı kalmayacak. Şirket MWC 2023 kapsamında Xiaomi 13 akıllı telefonlarının global versiyonlarını da tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim