Anlık Bildirim

Xiaomi, akıllı telefonların şarj hızını ikiye katlayacak bir teknoloji geliştiriyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin, akıllı telefonların şarj hızını iki kat artıracak "paralel şarj" teknolojisi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. İşte konuyla ilgili ilk detaylar...

Xiaomi'den paralel şarj teknolojisi geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin akıllı telefonların şarj sürecini hızlandıracak "paralel şarj" teknolojisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Çinli şirketin bu girişimi, yakın gelecekte pil şarj hızında önemli bir artış yaşanabileceğine işaret ediyor.

Söz konusu bilgi mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station tarafından paylaşıldı. Çinli duyumcu Xiaomi'nin şarj hızını iki kat artıracak paralel şarj teknolojisini geliştirmekle meşgul olduğunu söyledi.

Xiaomi'den paralel şarj teknolojisi geliyor

Çift hücreli pil detayı

Xiaomi'nin yeni şarj teknolojisi, çift hücreli pil tasarımına sahip akıllı telefonlarda kullanılabilecek gibi görünüyor. Zira paralel şarjın -isminden de anlaşılabileceği üzere- aynı anda iki bataryanın şarj edilmesine olanak sağlayacağı düşünülüyor. Ancak şu anda konuyla ilgili hiç detay yok.

Xiaomi'yi akıllı telefon pil teknolojisinin öncülerinden biri olarak tanıyoruz. Çinli dev kablolu ve kablosuz platformlarda yüksek şarj hızları sunan ilk şirketler arasındaydı. Dolayısı ile markanın bu yönde bir teknoloji geliştirmesi kimseyi şaşırtmamalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim