Anlık Bildirim

Xiaomi'nin yeni telefonları 150W hızlı şarj desteği ile gelecek

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Xiaomi, günümüz akıllı telefon teknolojilerine büyük yatırımlar gerçekleştiriyor. Şirket yakında 150W hızlı şarj desteğini kullanıma sunabilir.

Xiaomi hızlı şarj desteğini 150W'a çıkartıyor Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki haftalarda Redmi K50 serisini duyurmaya hazırlanan Xiaomi, günümüz akıllı telefonlarında karşımıza çıkan hızlı şarj teknolojisin sınırlarını zorlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hızlı şarj desteği 150W'a çıkıyor

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Redmi K50 Gaming Edition ve Redmi K50 Pro+ modellerinde 6c çift hücreli bir pile yer vermeyi ve sırasıyla 120W ve 100W hızlı şarj desteği sunmayı planlayan şirket, telefonların sadece 17 dakikada tam şarj olmasını sağlayacak.

Günümüzde birçok kullanıcı yükselen hızlı şarj teknolojisine şüphe ile yaklaşıyor olsa da Digital Chat Station, Xiaomi'nin daha hızlı bir şarj çözümü hazırladığını ve bu çözümün seri üretime hazır olduğu söylüyor. Bununla birlikte yeni şarj gücünün 150W'a kadar ulaşması beklenirken, telefonlar 17 dakikadan daha kısa süreler içinde tam şarj edilebilecek.

Yeni şarj teknolojisinin hangi telefonlarda kullanıcılacağı henüz bilinmiyor ancak Xiaomi 12 Ultra veya yaklaşmakta olan MIX serisinde kendine yer bulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2232 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim