Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10 bekleyenlere kötü haber: Global tanıtım ertelendi

MWC 2020 fuarının Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından Xiaomi Mi 10 serisinin global tanıtımı boşa çıkmış oldu. Firma ileri bir tarihte tanıtım yapacak.

Xiaomi Mi 10 bekleyenlere kötü haber: Global tanıtım ertelendi Tam Boyutta Gör

Çin'de binden fazla cana mal olan Kovid-19 virüs salgını teknoloji dünyasını da derinden etkiliyor. MWC 2020 fuarı ilk kez iptal edilirken pek çok akıllı telefon tanıtımı da gecikme tehlikesi ile karşı karşıya. Xiaomi Mi 10 bunlardan birisi.

Mart ayına kaldı

Xiaomi'nin DxOMark listelerini alt üst eden yeni amiral gemisi Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleri dün yapılan etkinlik ile tanıtıldı. Normalde etkinlik fiziksel olarak yapılacaktı ancak Kovid-19 tehlikesi nedeniyle internet üzerinden gerçekeştirildi.

Mi 10 serisinin global tanıtımı ise 23 Şubat tarihinde MWC 2020 fuarı içerisinde yapılacaktı. GSM Birliği MWC 2020 fuarını iptal edince haliyle bu tanıtım da boşa düşmüş oldu.

Xiaomi Çin'deki gibi bir internet etkinliği düşünmüyor. Avrupa'da muhtemelen Mart ayı içerisinde yapılacak bir etkinlikle global olarak Mi 10 serisi tanıtılmış olacak. Haliyle cihazın Avrupa çıkışı da gecikecek. Henüz etkinlik için net bir tarih belirlenmiş değil ancak ay sonuna doğru kesin bilgiler gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim