Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi 11'in global lansmanında 4K TV ve elektrikli scooter da duyuracak

Xiaomi, Mi 11 amiral gemisinin global lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Çinli şirket etkinlik kapsamında 75 inç Mi QLED 4K TV ve Mi Electric Scooter Pro 2'yi de sahneye çıkaracak.

Xiaomi, Mi 11'in global lansmanında 4K TV ve elektrikli scooter da duyuracak Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 8 Şubat'ta Mi 11'in global lansmanını yapacak. Etkinlik kapsamında amiral gemisi akıllı telefonun yanında birkaç ürünün daha görücüye çıkması bekleniyor.

İçerden alından bilgilere göre Pazartesi günü 75 inç Mi QLED 4K TV de duyurulacak. Cihazın bir yıl önce Çin'de piyasaya sürülen Mi TV 5 Pro'nun global versiyonu olacağı belirtiliyor.

Akıllı televizyon HDR10+ desteği ve 4K çözünürlükte QLED panel taşıyacak. Ayrıca 12 nm Amlogic T972 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve Dolby Audio stereo hoparlörlerle gelecek. Fiyat etiketinin 1.200 ila 1.300 euro arasında olması bekleniyor.

Xiaomi, Mi 11'in global lansmanında 4K TV ve elektrikli scooter da duyuracak Tam Boyutta Gör

Mi Electric Scooter Pro 2 de geliyor

Global lansman kapsamında sahneye çıkacak bir diğer ürün ise Mi Electric Scooter Pro 2 olacak. Ancak Avrupa'da elektrikli scooter'ın standart versiyonu değil Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition modeli satışa çıkacak.

14.2 kg ağırlığındaki scooter 12.400 mAh bataryası sayesinde 45 km menzil sunabiliyor. Ayrıca saatte maksimum 25 km hıza ulaşabildiğini belirtelim. Mi Electric Scooter Pro 2'nun Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition versiyonu 700 ila 800 euro arasında bir fiyatla satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim