Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 12 Ultra'nın olası tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, 2022 yılının başlarında piyasaya sürülmesi beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Mi 12 Ultra'nın detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Xiaomi Mi 12 Ultra'nın olası tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

iGeekphone, Xiaomi'nin gelecekteki amiral gemisi akıllı telefonuyla ilgili birçok bilgi paylaştı. 2022 yılında tanıtılacak olan Xiaomi Mi 12 Ultra'dan bahsediyoruz. Cihaz, DxOMark benchmark uzmanları tarafından dünyanın en iyi kameralı telefonu seçilen Xiaomi Mi 11 Ultra'nın yerini alacak.

İnce ve dik açılı gövde

Sektöre yakın kaynaklar, Xiaomi Mi 12 Ultra'nın 120W yüksek hızlı şarj desteği ile 6000 mAh pil ile geleceğini iddia ediyorlar. Ek olarak, ekran özellikleri de ortaya çıktı. Akıllı telefonun ekranı en boy oranı klasik 16:9 olacak ve çok ince çerçevelere ek olarak 144 Hz yenileme hızı sunacak. Aşağıdaki görüntü, akıllı telefonun ince ve dik açılı bir gövdeye sahip olacağını da gösteriyor.

Xiaomi Mi 12 Ultra'nın olası tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi 12 Ultra'nın kamerası, Xiaomi Mi 11 Ultra'dan daha da gelişmiş bir ana sensör alacak. Çözünürlüğünün 108 MP'den yüksek olması kuvvetle muhtemel görünüyor. Xiaomi Mi 11 Ultra'nın, hızlı 67 watt şarjlı 5000 mAh pil ve 50 megapiksel görüntü sensörü Samsung GN2 ile geldiğini hatırlatalım. Xiaomi Mi 12 Ultra'nın büyük olasılıkla Qualcomm'un amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 888 üzerine inşa edileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19297 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mi 12 Ultra ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim