Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A3 ve Redmi Note 8 Pro için Android güncellemesi yayınlandı

Xiaomi’nin ülkemizde de oldukça satılan modelleri Mi A3 ve Redmi Note 8 Pro, sonunda Android 10 güncellemesine kavuştu. Firma kademeli olarak yeni güncellemeyi kullanıcılara yolluyor.
Xiaomi Mi A3 ve Redmi Note 8 Pro için Android güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Android 10 duyurulalı oldukça uzun zaman olsa da akıllı telefon üreticileri hala daha tüm cihazlarını yeni güncelleme ile buluşturamadılar. Haliyle kullanıcılar için sabırsız bir bekleyiş oluştu. Ancak Xiaomi Mi A3 ve Redmi Note 8 Pro kullanıcıları için bu bekleyiş an itibariyle son buldu.

Kademli olarak dağıtılıyor

Xiaomi Mi A3 için 1.3 GB, Redmi Note 8 Pro için ise 1.9 GB boyutunda olan güncelleme kademeli olarak dağıtılmaya başlandı. Yani henüz güncelleme size ulaşmamış olabilir. Ancak yakın zamanda tüm kullanıcılar için indirilebilir olacaktır.

Android 10 güncellemesiyle sistem çapında karanlık mod, yeni navigasyon butonu gibi yeniliklere ek olarak Şubat 2020 güvenlik güncellemesi gibi ekstralar da yer alıyor. Ayrıca güncelleme notlarında güvenlik için çeşitli yenilikler de bulunduğu belirtiliyor.

Android 11 için ilk geliştirici sürümü yakın zamanda dağıtılmaya başlandı bile. Gördüğünüz üzere hala daha firmaların Android 10 geçişini konuşuyoruz. Google’ın Android işletim sistemi güncellemeleri için bir çözüm bulması gerektiği oldukça açık.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim