Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 5'in detayları ortaya çıkmaya başladı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, Haziran ayında çıkması beklenen akıllı bileklik modeli Mi Band 5 ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cihaz daha büyük ekran ile gelecek.

Xiaomi Mi Band 5'in detayları ortaya çıkmaya başladı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin önümüzdeki Haziran ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı bileklik modeli Xiaomi Mi Band 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Cihazın, önceki modele göre daha büyük ekran ve ödeme desteği ile gelmesi bekleniyor.

1.2 inç ekranla gelecek

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Xiaomi'nin giyilebilir teknolojilerini üreten Huami şirketi, Haziran ayında piyasaya sürüleceği söylenen Mi Band 5 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı bileklik ilk olarak Çin'de piyasaya sürülecek ve 26 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Mi Band 4 temassız ödemeler için NFC desteği ile geliyordu Mi Band 5'in ise Google Pay ve daha fazla ödeme platformunu destekleyeceği belirtiliyor.

Xiaomi Mi Band 5'in detayları ortaya çıkmaya başladı Tam Boyutta Gör

Ayrıca Xiaomi Mi Band 5'in kontrastı yüksek, önceki modellere göre de daha büyük 1.2 inçlik bir ekrana sahip olacağı (Mi Band 4'te 0.95 inç ekran mevcut) belirtilmiş. Mi Band 4'ten daha hafif olacağı söylenen akıllı bilekliğin lansmanının hangi tarihte yapılacağına dair ise herhangi bir bilgi yer almıyor. Xiaomi Mi Band akıllı bileklik serisi ülkemizde de oldukça fazla rağbet görüyor ve bu serinin en yeni üyesi Mi Band 5 ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19401 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi Mi Band 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim