Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 7 satışları 1 milyonu aştı

Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 7 satış rakamıyla dikkat çekti. Xiaomi henüz yeni tanıttığı akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 7'den 1 milyon adet sattı.

Xiaomi Mi Band 7 satışları 1 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

Xiaomi bugün bir satış duyurusu ile karşımıza çıktı. Xiaomi Mi Band 7 akıllı bilekliğin satış rakamlarını bildiren Xiaomi, Mi Band 7 ile ciddi bir başarı yakaladığını ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi Band 7 satışları dikkat çekiyor

Xiaomi yıllardır Mi Band modelleri ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Şimdi Xiaomi Mi Band 7 modeli ile pazara giriş yapan Xiaomi, yine bir başarıya imza attı. Bugün satış rakamları ile ilgili açıklama yapan Xiaomi, Mi Band 7'nin küresel sevkiyatının 1 milyonu aştığını bildirdi.

Xiaomi Mi Band 7 satışları 1 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

1,62 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ve 13,5 gram ağırlığı ile kolay kullanım sunan Xiaomi Mi Band 7, içerisinde 120 farklı spor modu barındırıyor. Birçok renk seçeneği, yenilenmiş arayüz, 100'den fazla kadran ve tabiki kan oksijen ölçümü ile kullanıcıların yeniden beğenisini kazanan Xiaomi Mi Band 7, şu anda 50-60 Euro arasında bir fiyata sahip. Yani Xiaomi Mi Band 7 tıpkı önceki modellerde olduğu gibi hem fiyatı hem performansıyla başarıya ulaşmış gibi duruyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim