Anlık Bildirim

Xiaomi de Galaxy Flip rakibi bir model hazırlıyor

Xiaomi de rakipleri gibi dikine katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Xiaomi Mi Mix Flip adını alması muhtemel akıllı telefonun şablon çizimleri ortaya çıktı. 

Xiaomi Mi Mix Flip Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Z Flip modeli katlanabilir akıllı telefonlar içerisinde önemli bir yere sahip ancak dikine katlanabilir telefonlar aslında Moto Razr ile başlamıştı. Bugün dikine katlanabilir telefon geliştirenlerin sayısı hızla artıyor. Huawei’nin ardından Xiaomi de yarışa katılıyor. 

Xiaomi Mi Mix Flip mi geliyor?

Xiaomi Mi Mix Fold firmanın enine katlanır akıllı telefonuydu. Çin’de ortaya çıkan sertifika onayları dikine katlanabilir bir akıllı telefon hazırlığında olduğunu gösteriyor. İsimlendirme ise muhtemelen Xiaomi Mi Mix Flip olacak. 

Telefon hem iç hem dış kısmında çift kamera yapısı görülüyor. USB Tip-C girişi olan telefonun arka kısmında minik bir bilgilendirme ekranı olması da olası. Bunun dışında göze çarpan önemli bir farklılık yok. 

Dikine katlanabilir akıllı telefonlar enine katlanabilir olanlardan biraz daha düşük maliyetli. Bu bakımdan üreticiler iki farklı konsept sunarak tüketicinin seçeneklerini arttırıyor. Xiaomi Mi Mix Flip için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim