Anlık Bildirim

Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Xiaomi ikinci nesil Mix Fold modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Katlanabilir telefonun çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler internete düştü.

Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi ilk katlanabilir telefonunu geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise Mix Fold 2 modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, cihazın çıkış tarihiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Çinli duyumcunun aktardığı bilgilere göre Xiaomi Mix Fold 2 bu yılın ikinci çeyreğinde yani Haziran ayı sona ermeden tanıtılacak. İkinci nesil katlanabilir telefonun 2K çözünürlüğe sahip 8.1 inç ana ekranla gelmesi bekleniyor. Hem ana hem de dış taraftaki ekran yüksek yenileme hızı sunacak.

Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

LTPO panel bilgisi

Xiaomi'nin bu sefer cihazda uyarlanabilir yenileme hızına imkan tanıyan LTPO panele yer vereceği belirtiliyor. Katlanabilir telefon için konuşulanlar arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve daha büyük bir pilin yanı sıra kablosuz şarj teknolojisi de var.

Xiaomi'nin Mix Fold 2 dışında Samsung Galaxy Z Flip serisiyle rekabet edebilmek için Mix Flip adlı başka bir katlanabilir telefon da piyasaya süreceği söyleniyor. Şirketin bu segmentte atacağı adımları ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim